За нас

Вашата оценка 3.8 от 21 гласа
Cross Travel е туристическата агенция, която ще Ви отведе до най-красивите и вълшебни кътчета в България и по света! За влюбените в планината предлагаме планински преходи и трекове до величествени върхове, езера и чудни местности! А ако сте любители на приключенията и пътешествията, ще ви отведем до близки и далечни дестинации, където ще се потопим в духа на местните традиции и култура! Очакват ни вълнуващи и разнообразни пътешествия до страни с богата история, чудна природа и приказни гледки! Нашите лицензирани и опитни планински водачи и екскурзоводи ще направят всеки момент от пътуването Ви незабравим, благодарение на техния ентусиазъм и професионализъм! Актуалните ни предложения можете да следите и на Facebook страницата ни Cross Travel, където също ще Ви информираме за всички нови и промоционални програми.

Ние сме партньор с едни от най-опитните експерти в областта на планинската екипировка, благодарение на която можете да извлечете максимума от всяко пътешествие – независимо накъде се насочвате.
Доверени магазини, чрез които можете да се снабдите с най-модерната планинска екипировка, за да сте добре подготвени да покорявате върхове с нас.
Облекла, обувки, раници, оборудване за трекинг и алпинизъм, аксесоари и много други артикули от водещи световни марки ви очакват на http://k2outdoor.bg
След всяко пътешесвие с нас, вие бихте могли да ползвате отстъпки в магазини К2outdoor. За повече информация не се колебайте да се свържете с представител на екипа ни.


Удостоверение за регистрация.

Застрахователна полица - Покритие.

Застрахователна полица - Декларация.